motel srecno spoljaMotel "Srećno" nalazi se u rudarskom mestu Vodni,  na putu prema Resavskoj pećini pored same reke Resave i raspolaže sa restoranom kapaciteta 150 mesta, baštom sa 50 mesta i velikim parking prostorom.

Motel je započeo sa radom početkom sedamdesetih godina 20 veka, kada je u rudniku Vodna koji posluje u sastavu Rembasa pokrenuta masovna eksploatacija uglja i kada je rudnik sve vise dobijao na značaju u velikom rudarskom sistemu.

 

Napravljen je u modernom I funkcionalnom stilu u kome su se tih godina gradili i mnogi drugi moteli pored frekventnih putnih pravaca. motel srecno sankKasnije je dograđen i smeštajni deo koji je raspolagao sa 12 soba, ali je nemarnošću doveden u veoma lose stanje, tako da je u funkciji trenutno samo restoranska zgrada sa verovatno jednim od najlepše osmišljenih šankova, prostranom kuhinjom, uređenim sanitarnim čvorom, parnim grejanjem i sopstvenim parkingom.

Trenutno se sprovodi projekat osmišljavanja i renoviranja kompletnog prostora pored oba objekta Motela ,,Srećno,, i svi su izgledi da će ovaj objekat u narednim godinama povratiti stari sjaj po kome je bio prepoznatljiv kako u bližoj tako i daljoj okolini.

U ponudi je bogat izbor domaćih jela (vruća pogača, sir, kajmak, kuvana jela, sve vrste roštilja, pečenje, pastrmka...), veliki izbor domaćih i stranih pića kao i mogućnost organizovanja najrazličitijih manifestacija.