Restoran sa konačištem "Lisine" nalazi se u neposrednoj blizini vodopada "Veliki Buk" (Lisine). Raspolaže slede’im kapacitetima: Mala sala sa 40 mesta, Veliks sala sa 150 mesta i baštom od 120 mesta, kao i velikim sopstvenim parking prostorom.

lisine terasa            lisine sala

Takođe poseduje I smeštajni deo koju čine 7 posebnih jedinica sa sledećom strukturom: 1 apartman sa đakuzijem 3 dvokrevetne 3 trokrevetne sobe. U ugostiteljskoj ponudi ističu se specijaliteti kao što su pogača ispod sača, tradicionalno predjelo sa izuzetno kvalitetnim sirom i kajmakom, veliki izbor jela sa roštilja i specijaliteta po porudžbini, kvalitetni riblji specijaliteti, i veliki izbor pića u kome dominiraju domaće rakije velikog broja renomiranih proizvođača.

lisine prenociste

Uz to prelepo prirodno okruženje, i sopstveni ribnjak kalifornijske pastrmke uz izuzetno stručno i ljubazno osoblje garancija su nezaboravnog doživljaja. Po želji korisnika spremili smo i veliki broj specijalnih ponuda za organizovanje Vaših malih i velikih privatnih slavlja i drugih manifestacija.